Over ons

Welkom bij BVH Techniek, waar passie voor techniek en onderwijs samenkomen! Opgericht door de ervaren vakmensen Carolus de Jong en Maarten van Rijswijk, brengen wij een schat aan kennis en ervaring uit zowel het onderwijs als het bedrijfsleven samen.

Met meer dan 20 jaar ervaring als docent techniek in het Praktijkonderwijs, begrijpt Carolus de Jong als geen ander de behoefte aan praktisch en bruikbaar lesmateriaal. Zijn streven is om leerlingen op een doelgerichte manier voor te bereiden op het behalen van branchegerichte certificaten.

Maarten van Rijswijk heeft zijn sporen verdiend met 12 jaar werkervaring in het VMBO-onderwijs, waarbij hij zowel algemene techniek als motorvoertuigentechniek doceerde. Met een hart voor zorgleerlingen heeft hij zich bewezen als een toegewijde en inspirerende docent.

Met zijn overstap naar het bedrijfsleven als zelfstandig ondernemer binnen de tweewielerbranche, brengt Maarten niet alleen praktijkervaring, maar ook een diepgaand begrip van de industrie met zich mee.

Bij BVH Techniek streven we ernaar om innovatief en praktijkgericht lesmateriaal te leveren, ondersteund door de expertise van professionals uit zowel het onderwijs als de industrie. Sluit je aan bij ons netwerk en bereid je leerlingen voor op een succesvolle toekomst in de technische sector!